Murbolaget

Tjänster

Övriga tjänster

Fasader

Vi både färdigställer nybyggda fasader, som renoverar gamla. Vi putsar eller sprutar fasadens yta, på det vis ni önskar.

Kakel & Klinker

Kakel och klinker är något som går hand i hand med murning. I kök, badrum och andra våtutrymmen är kakel och klinker norm, men man kan lägga dessa element även i andra delar av ett hus. I varmare länder är kakel ofta genomgående golvmaterial i hus.

Med kakel och klinker förlänger man livslängden på rummet eftersom dessa material är fantastiskt slitstarka och hållbara. Även värdet på fastigheten går upp.

Vi samarbetar med komptenta branschmänniskor och ansvarar för att varje detalj i läggandet av din nya klinker eller kakel blir klanderfritt. Höga krav är viktigt att ha eftersom eventuella vattenskador är ett riktigt gissel.

Öppna spisar

Finns det något bättre än en öppen spis hemma? Allt fler väljer att investera i denna enorma mysfaktor. Murbolaget förverkligar din drömspis, precis så som du vill ha den. Behöver du tips och råd så delar vi gärna med oss av den kunskap och erfarenhet som vi efter alla år i branschen har tillskansat oss.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskar en offert.


(Lämna tom)

Mur och puts

Som murare är murning av grunder utgångspunkten i både vår verksamhet och i de allra flesta byggprojekt. Det är en viktig startpunkt som ska göras med noggrannhet och säker hand – av en erfaren murare. Vi på Murbolaget erbjuder såväl helhetslösningar för grundmurning och plattgjutning, som mer fristående hjälp mer grundmurningen av ditt bygge. Du som vill kan lämna hela ansvaret för grundbygget av ditt projekt – så sköter vi resten. Se våra övriga tjänster här.