Murbolaget

Om oss

Om oss

Välj en trygg murare

När du behöver en murares hjälp så är du varmt välkommen att ta del av våra tjänster. Vi har oslagbart bred kompetens inom mur och puts, och en alldeles speciell känsla för yrket. Vill du känna dig helt trygg i valet av murare för ditt byggprojekt så är du välkommen att ta del av våra tjänster.

Med kunden i fokus

Som alla hantverkare bör så utgår vi på Murbolaget alltid från dina behov och önskemål. Vi för en öppen och nära kommunikation med dig såväl innan som under och efter arbetets gång. Alla utgångslägen är olika och det är något vi har stor respekt för.

Vi är ett sammansvetsat team som erbjuder god service, trevlig stämning och – framför allt – klanderfria arbeten på dina byggprojekt. Vi är ett stabilt murbolag att lita på i alla lägen.

Vill du veta mer om oss, eller kanske har någon fråga eller önskar en offert, så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att möta dig.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskar en offert.


(Lämna tom)

Mur och puts

Som murare är murning av grunder utgångspunkten i både vår verksamhet och i de allra flesta byggprojekt. Det är en viktig startpunkt som ska göras med noggrannhet och säker hand – av en erfaren murare. Vi på Murbolaget erbjuder såväl helhetslösningar för grundmurning och plattgjutning, som mer fristående hjälp mer grundmurningen av ditt bygge. Du som vill kan lämna hela ansvaret för grundbygget av ditt projekt – så sköter vi resten. Se våra övriga tjänster här.